Over mij - Marjolijn van Haarlem
2470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2470,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Over mij

Marjolijn van Haarlem

(Info)graphic designer

 

Marjolijn van Haarlem, dat ben ik! Begin 2017 startte ik mijn (info)graphic design studio. Met veel liefde en passie is mijn doel om jouw boodschap sneller en beter te communiceren. Want ik geloof dat een duidelijk design hieraan bij kan dragen én dat je daarbij impact kan maken bij jouw doelgroep.

 

In de afgelopen jaren heb ik voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches aan de slag mogen gaan. Ik probeer altijd mijn frisse blik te geven op de opdracht en op die manier een uniek product te leveren, passend bij de opdrachtgever. Ik heb veel ervaring opgedaan met datavisualisatie en infographics, sales design, presentaties en het ontwerpen van logo’s, flyers, banners en andere grafische uitingen. De afwisseling én de mogelijkheid om voor anderen te werken en daarbij iets van mijzelf neer te kunnen zetten werkt fijn. Of dit het enige is wat ik doe? Nee. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, houd ik mij bezig met KanaalKaarten of breng ik mijn tijd door met vrienden en familie.

 

Heb je een vraag, opdracht, wil je wat kwijt of lijkt het je leuk om gewoon een keer te sparren? Schroom niet om contact op te nemen. Of kom een keer langs bij mijn gezellige studio in Kanaal30. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal!