Over mij | Marjolijn van Haarlem
2470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2470,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over mij

Marjolijn van Haarlem

(Info)graphic designer

 

Mijn naam is Marjolijn van Haarlem, 26 jaar, geboren in Doetinchem en sinds 8 jaar wonend in Utrecht. Al van jongs af aan hou ik er van om creatief bezig te zijn. Knutselen, tekenen, schilderen noem maar op. Alles (maar dan ook echt alles) werd bewaard zodat ik er collages, moodboards of andere creaties van kon maken. Na het afronden van mijn VWO wist ik dan ook zeker dat ik een opleiding wilde gaan doen waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Zodoende ben ik in 2009 begonnen met de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik vele inspirerende opdrachten gedaan, waar ik mijn creativiteit goed in kwijt kon en waarbij ik mijn passie voor design(en) ontwikkeld/gekregen heb. Tijdens mijn studie heb ik de minor Editorial Media Design gevolgd, gericht op datavisualisatie en infographics. En waar mijn hart al sneller gaat kloppen van design, moet ik toegeven dat deze helemaal sneller klopt van datavisualisatie en infographics.

 

Hoe mooi is het dat ik van mijn hobby’s mijn beroep heb kunnen maken en tegenwoordig werkzaam ben als (info)graphic designer. Na 2,5 jaar met veel plezier bij Jaaf Design te hebben gewerkt, heb ik sinds 2017 besloten om volledig verder te gaan met freelancen, iets wat ik naast mijn werk altijd al deed. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met datavisualisatie, maar ook sales design, presentaties en het ontwerpen van logo’s, flyers, magazines, websites etc. Als freelancer ben ik werkzaam voor verschillende opdrachtgevers, waarbij de opdrachten ook uiteenlopen. De mogelijkheid om voor anderen te werken en daarbij iets van mijzelf neer te kunnen zetten werkt fijn. Of dit het enige is wat ik doe? Nee. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig of ik breng mijn tijd door met vrienden en familie.

 

Heb je een vraag, opdracht, wil je wat kwijt of lijkt het je leuk om gewoon een keer te sparren? Schroom niet om contact op te nemen. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal!